ПФК Лудогорец бе домакин на престижен международен семинар с участието на Интер, Шахтьор Донецк, Валеренга, Екселсиор, Гент и Макаби Нетаня.

Ако човек бъде осъден за педофилска постъпка, получава 5 или 6 години присъда при чисто криминално минало, обикновено лежи 3.

В новото видео на "Chill Talk", говори едно най-известните имена в бълграската криминална психология - Тодор Тодоров.

На 28.09.2022 г., нашите приятели от „WePrevent“ - Велико Търново официално отпразнуваха преместването си в новата сграда, първа по рода си ARC в Източна Европа.

Днес „Асес“ разговаря с нашия партньор от „Приорити Спорт“ Магдалена Христова, която след участието си през уикенда в Балканиада по лека атлетика за ветерани в Солун, донесе два златни медала за България и постави световен рекорд в дисциплината дълъг скок.

„Доста често се развиват не най-добрите, а тези които са най-послушни", заяви Тошко Тодоров

През изминалите седмици станахме свидетели на неколкократни заявки за явяване на детектор на лъжата

COVID-19 кризата и политическата нестабилност в страната са засили интереса към полиграфските изследвания, показват наблюденията на специалисти.

Вижте интервюто на Мариян Станков - Мон Дьо с човека, който познава в детайли полиграфа

За последните 10 години криминалните психолози от екипа на специалиста Тодор Тодоров са имали само двама клиенти  политици, които са искали да се подложат на полиграф. Единият от тях опитал да диктува въпросите.

Тройно са се увеличили случаите на домашно насилие в София по време на пандемията от Covid-19. Това отчете в края на миналата година Софийската районна прокуратура (СРП) след анализ на данните преди и след началото на пандемията.

Често има фиктивни психолози, които изготвят съдебните експертизи на престъпници, каза криминалният психолог с дългогодишен опит Тодор Тодоров.

Както в началото на тази година ви информирахме, АСЕС активно участва в дейности и услуги в подкрепа на психичното здраве.

Недялков: Недоразуменията в Лудогорец от последните шест месеца вече ги няма, ЦСКА ме смути

Гости в студиото на "Тази събота" са криминалистът и бивш директор на отдел "Убийства" в МВР Ботьо Ботев и криминалният психолог Тодор Тодоров.

Първенството във Втора лига бе подновено с равенство на изградения изцяло от таланти в школата Лудогорец II срещу Ботев (Пд) II 1:1.

Брутално убийство беляза тази седмица. Една жена в Русе загуби живота си. А ние не можехме да намерим обяснение какво може да извади от хората такава жестокост.

През последните години „АСЕС“ работи усилено по серия услуги в подкрепа на психичното здраве.

Лектор: Христина Шушкоф (Криминален лингвист и анализатор)

„Откакто сме в т.нар. пандемия вече 2 години домашното насилие ескалира. Страшно много се повишават и депресивните симптоматики, както и психичните отклонения”.

Гледайте разговора с криминалния психолог Велина Владимирова и криминалния лингвист Кристина Шушков във видеото.

За Тодор Тодоров двете години на пандемия и несигурност могат да провокират крайни действия

През 2021 г. „Асес“ ЕООД стана официален партньор и ексклузивен представител на Converus за България, Италия, Гърция и Албания.

Тодор Тодоров – управител на „Асес“ ЕООД подпомогна разкриването на извършена взломна кражба на около 15 000 лева. Подробна информация можете да чуете в репортажа с пострадалия.

През 2019 г. членове на екипа на АСЕС са поканени като гост-лектори в един от най-престижните университети в Рим, Италия – Lumsa.

Над петдесет човека взеха участие в еднодневно събитие за представяне на резултати по проект „Онлайн обучение за охранители за детекция на рисково и измамно поведение“, което се проведе на 9 ноември в София.

Тази година „Асес“ проведе два Базови курса за работа с полиграф. Пожелаваме успех на всички 27 участници, които завършиха полиграфското училище „PEAK“!

На 9 ноември ще се състои еднодневно събитие за представяне на резултати по проект „Онлайн обучение за детекция на рисково и измамно поведение“, съфинансиран от Европейската комисия по програма Еразъм+.

Заповядайте на едноседмичната стажантска програма на „Асес“ на тема „Криминална психология и полиграфски изследвания“!

Тази година отново участието на „Асес“ ЕООД в международната конференция по Криминална психология предизвика сериозен интерес у над тристате участници в събитието, състояло се тази година в Милано, Италия на 17 и 18 март. Изказваме специални благодарности за поканата и прекрасната организация на събитието на Игор Витале.

Курсът "Какво казвам, какво разбираш? Комуникативни умения и техники за високи лични постижения" се фокусира върху ключовите аспекти и умения за ефективна комуникация в разнообразните ѝ форми.

За поредна година Асес ще вземе участие в международна конференция в сферата на Криминалната психология.

Благодарим на всички участници, които се включиха в 40-часовия семинар за полиграфисти: 19-22.09.2017 г. с лектори г-н Тодор Тодоров и г-н Реймънд Нелсън.

От 12 април 2017 г. стартира набирането на кандидати за участие в Пролетната стажантска програма на „Асес“ ЕООД – Assess students (AS). Началото на програмата е 15 май 2017 г.

Днес "Асес" ЕООД взе участие в организираната от Дружеството на Психолозите

Във връзка със зачестилите случаи на непрофесионални и неетични практики в сферата на полиграфските изследвания, с настоящето съобщение официално бихме

На 01 декември 2016 г. стартира Европейски проект, съфинансиран по програма "Еразъм+", чийто координатор е фирма "АСЕС" ЕООД.

Можете да разгледате Програмата ни за обученията през 2017 г. в секция "Обучения". Очаквайте подробна информация за съдържанието на обученията, включени в програмата след 06.01.2017г.

През 2017 г. д-р Игор Витале отново ще бъде гост на "Асес" ЕООД. В три дни, от 10 до 12 март 2017 г., д-р Витале ще проведе за трети пореден път в България обучението: "Анализ на невербалното поведение и лицево кодиране" (по системата на Пол Екман). Повече информация за обучението, можете да намерите тук.

На 27.11.2016 г. приключи с успех първото издание на проекта ни Аssess – Practical Seminars for Students!

Благодарим на Игор Витале и колегите от Zivac Group - Amira Radulescu за поредното ни съвместно начинание.

След 10 седмици лекции, упражнения, изследвания, изпити ... и пак изпити успешно завършиха и се дипломираха нашите 12 курсисти.

Тази година "Асес" участва в инициативата "Мениджър за един ден" !
Ако сте млад специалист или студент с интереси в областите на криминалната психология, психологията на корпоративната сигурност и професионалната психодиагностика и искате да се запознаете с реалната практика на психолога в тези области, посетете линка!

Станете част от ПРОГРАМАТА, като се включите в модулните обучения, които започват през м. януари 2017 г.
Програмата и информация за тематичните модули може да видите в секция ОБУЧЕНИЯ/БИЗНЕС ПСИХОЛОГИЯ.

Съвременни тенденции и практики в използването на полиграфа. Борба с тероризма, корупцията, националната и международна престъпност.